INZAMELINGSACTIES

INZAMELINGSACTIES

LOPENDE INZAMELINGSACTIES

Gedurende het jaar organiseren wij diverse (jaarlijks terugkerende) activiteiten om geld in te zamelen voor kansarme kinderen uit Stepanavan (Armenië). Zo kunnen wij hen de ondersteuning bieden die zij momenteel extra hard nodig hebben.

JAARLIJKSE INZAMELINGSACTIES

Koningsdag Eemnes

Ieder jaar worden er op Koningsdag diverse acties gehouden op verschillende plaatsen in Eemnes. Zo is er vanaf de vroege morgen, heerlijke vers gezette koffie met iets lekker te koop op de Dijk. Daar worden in de loop van de morgen enveloppen getrokken en kan er worden geslagen op de Kop van Jut. Wat later op de dag gaat de bar open in de Kerkstraat. Bij de bar kunnen heerlijke coole biertjes worden gekocht en met wat minder weer heerlijk warme glüwein. Ook worden er bitterballen en broodjes kroket verkocht. 

Pax Kinderhulp Eemnes Ijsselmeerloop

Om het jaar wordt er een sponsorloop georganiseerd rond het ‘oude’ IJsselmeer. In estafettevorm wordt er 390 km afgelegd. Ook ’s nachts zullen de lopers doorrennen. Iedereen (loper, cateraar en chauffeur) die mee gaat laat zich voor tenminste €200,- sponsoren.

Ieder jaar bakken we zo’n 30.000 oliebollen en appelflappen tussen Kerst en Oud en Nieuw. Met behulp van vele vrijwilligers wordt er deeg gedraaid, gebakken, appels gepit, ingepakt en verkocht.

Ieder jaar in het derde weekend van september houden wij met hulp van vele vrijwilligers de toiletten  schoon bij Dorpsfeest Hoogland (30.000 bezoekers).  Bezoekers kunnen bij Pax vrijblijvend een “plas-partout” halen middels een mooie stempel/tekening op de hand. Hiermee kunnen zij de hele dag onbeperkt een toiletbezoekje plegen op een schoon toilet.

NIEUWE ACTIES

Heb jij een leuke idee voor een actie of kan jij bij een feestje of klus wel wat hulp gebruiken? Benader ons! Zo ondersteunen wij jou en steun jij kansarme Armeense kinderen.

Wij zijn als werkgroep van alle markten thuis; de afgelopen jaren zijn we inzetbaar geweest van barploeg tot boerenkoolkoks tot huisontruimers.