STAMPPOT ACTIE- UITVERKOCHT!

UITVERKOCHT! WIJ STAAN MET STAMPPOT OP DE STOEP

Een keer geen zin om te koken? Nou, dat kunt U dan maar het beste op vrijdag 5 maart a.s. hebben. Op die dag koken de vrijwilligers van twee Eemnesser goede doelen heerlijke stamppotten voor U. De Thuis front commissie van Peter en Jeannette de Groot zorgen samen met Pax kinderhulp Eemnes die vrijdag voor drie soorten oer Hollandse kost. Op het menu staan Boerenkool en zuurkool met worst en Hutspot met een bal gehakt. Samen met een potje appelmoes en een beetje jus zit U die avond onder de pannen en blijven Uw eigen pannen schoon. U hoeft het alleen nog maar op te warmen en er een kuiltje in te maken. Uiteraard kunt U ook gewoon bestellen als een keer een makkelijke maaltijd wilt of gek bent op stamppot. Alle drie de varianten stamppot kosten € 7,50 per persoon en voor de liefhebber zijn er ook vegetarische varianten van de drie stamppotten. Tegelijkertijd ondersteunt U hun goede doelen. 

PETER EN JEANETTE DE GROOT - TFC

De Thuisfront commissie van de Hervormde gemeente Eemnes ondersteunt al jaren het werk van Peter en Jeannette de Groot. Peter was tot 2018 gemeentepredikant in Nederland. Jeannette heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg. Met deze kennis en ervaring hopen ze de kerk van Zuid-Soedan te kunnen dienen. Omdat Zuid-Soedan nog steeds geen veilige plek is wonen en werken zij voorlopig in het noorden van Oeganda.

ARMEENSE KINDEREN

Pax kinderhulp Eemnes bekommert zich al jaren om het lot van kansarme kinderen uit Armenië. De stichting heeft een bijzondere band met de in noord Armenië gelegen stad Stepanavan. Normaal komen om het jaar een groep van zo’n 20 tot 25 kansarme kinderen naar Nederland voor een drieweekse vakantie. Door Corona is dat nu niet mogelijk, zodat er deze winter daar terplekke een groot aantal gezinnen met voedsel en andere spullen de winter door worden geholpen.

VOORAF BESTELLEN

Hoe zorgt U dat U vrijdag 5 maart de stamppot thuis krijgt! Nou heel eenvoudig. U kunt het verschuldigde bedrag overmaken naar rekeningnummer NL46RABO 03159 185 27 t.n.v. Pax kinderhulp Eemnes of betalen via iDeal. Vermeld duidelijk uw naam, uw adresgegevens, de gewenste stamppot(ten) en het gewenste aantal. 

1 portie boerenkool= 1xB

1 portie hutspot= 1xH 

1 portie zuurkool= 1xZ 

Wilt U de vegetarische variant zet dan een V achter de soort stamppot. Dus 1 portie vegetarische boerenkool= 1xBV

Steun Pax Kinderhulp Eemnes en TFC en zorg dat wij 5 maart bij U op de stoep staan.

Bedrag

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Wil je op de hoogte blijven van de acties van Pax kinderhulp Eemnes? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang ongeveer één keer per maand de nieuwsbrief per mail.