TOILET ACTIE

VRIJWILLIGERS GEZOCHT - DORPSFEEST HOOGLAND

Ieder jaar in het derde weekend van september houden wij met hulp van vele vrijwilligers de toiletten  schoon bij Dorpsfeest Hoogland (30.000 bezoekers).  Bezoekers kunnen bij Pax vrijblijvend een “plas-partout” halen middels een mooie stempel/tekening op de hand. Hiermee kunnen zij de hele dag onbeperkt een toiletbezoekje plegen op een schoon toilet. Dit leverden de afgelopen keren een mooi resultaat op voor Pax Kinderhulp Eemnes.

Het blijft spannend, maar de verwachting is dat in september het dorpsfeest in Hoogland weer door gaat. Dus ook dit jaar willen wij graag van vele Hooglanders hun (hoge) nood een deugd maken.

Dit jaar vindt het Dorpsfeest Hoogland plaats op 16-17-18-19 september 2021.

Wij zorgen weer voor schone frisse toiletten en zorgen dat de bezoekers nét niet het laatje velletje van de rol pakken.

Het schoon houden van de toiletten kunnen wij niet alleen, hopelijk kunnen wij op jouw steun rekenen!  Kun jij een paar uurtjes helpen, zodat we dit jaar opnieuw een geweldige opbrengst kunnen realiseren? Geef je dan snel op! Dit kan door het inschrijfformulier te printen en in te leveren bij Parklaan 3 in Eemnes of een ingevuld formulier te mailen naar info@paxkinderhulpeemnes.nl.

Klik hier voor het downloaden van het opgaveformulier.

Toiletactie Dorpsfeest Hoogland Pax Kinderhulp Eemnes

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Wil je op de hoogte blijven van de acties van Pax kinderhulp Eemnes? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang ongeveer één keer per maand de nieuwsbrief per mail.