KOEK 3-DAAGSE VOOR OEKRAÏNE

KOEK 3-DAAGSE VOOR OEKRAÏNE

Pax kinderhulp Eemnes zal in samenwerking met steuncomité Eemnes-Oekraïne drie dagen lang overheerlijke koeken verkopen. Van donderdag 31 maart tot en met zaterdag 2 april staat er bij winkelcentrum De Minnehof een kraam met vele soorten koek. De werkgroep van Pax heeft, o.a. door de Cookie drive-in, al vaker soortgelijke acties gehouden. Onlangs hebben zij weer een grote partij koek gekregen welke zij te gelde mogen maken voor hun doel.OekraïnePax kinderhulp, die normaal hun acties houd voor kansarme Armeense kinderen, besloot de volledige opbrengst van deze actie beschikbaar te stellen aan het onlangs opgerichte steuncomité Eemnes – Oekraïne. Door de mensonterende situatie in Oekraïne is hulp daar nu harder nodig. Met deze opbrengst kunnen zij vanuit Eemnes hulp bieden waar hun dat nodig achten. Het succes is natuurlijk aan U!De vrijwilligers van beide werkgroepen staan die drie dagen van 9u tot 18u klaar om een zo groot mogelijke opbrengst te behalen.

U kunt natuurlijk ook zonder koek te kopen deze actie ondersteunen. Maak dan uw vrijwillige bijdrage over naar rekeningnummer NL46RABO 03159 18527 t.n.v. Pax kinderhulp Eemnes met vermelding Oekraïne. Zij zorgen dan dat ook deze donaties bij het steuncomité terecht komen.

oekraine

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Wil je op de hoogte blijven van de acties van Pax kinderhulp Eemnes? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang ongeveer één keer per maand de nieuwsbrief per mail.