VALENTIJNS-CAKE ACTIE

BIJZONDERE VALENTIJN VERRASSING

Wij maken het u de komende Valentijnsdag wel heel gemakkelijk om uw “stille” liefde te verrassen. Speciaal voor deze gelegenheid kunt U bij ons terecht voor een heerlijke Valentine Carrot Cake.

De grote cake van wel 20x20cm (9 stukken) is prachtig opgemaakt met rode en witte fondant harten en kost maar € 5, – per stuk. Voor €1, – meer kunt U de cake ook thuis laten bezorgen (indien uiterlijk 11 februari besteld). 

We bezorgen in Eemnes, Laren, Baarn, Blaricum, Huizen en Hilversum.

Zaterdag 12 februari a.s. zal uw bestelling dan tussen 9u en 11u bij U thuis worden bezorgd. Ook kunt U die dag tussen 9u en 11u zelf uw bestelling afhalen bij ontmoetingscentrum De Wel, Rutgers van Rozenburglaan 1 te Eemnes.

U kunt uiterlijk op vrijdag 11 februari online uw bestelling plaatsen. Vergeten te bestellen? Zaterdag tussen 9u en 11u kunt U evt. ook in De Wel nog een cake scoren, maar let wel; op=op!

Makkelijker kunnen we dit jaar Valentijnsdag voor U niet maken, lekkerder wel! Uiteraard komt de opbrengst weer geheel ten goede aan kansarme Armeense kinderen.

Carrot cake Pax Kinderhulp Eemnes

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Wil je op de hoogte blijven van de acties van Pax kinderhulp Eemnes? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang ongeveer één keer per maand de nieuwsbrief per mail.