ONLINE BINGO

ZIN IN EEN GEZELLIGE AVOND?

Heb jij het ook zo gemist? Gezellig een avondje klaverjassen, bridgen of misschien wel een bingoavond? Nou, daar gaat nu verandering in komen! Op vrijdagavond 11 juni organiseert Pax kinderhulp Eemnes een online bingoavond. Geheel coronaproof, vanachter je eigen laptop maak je kans op fantastische prijzen. Tussen 20.00u en ongeveer 21.30u draaien Bingo-masters Johan en Cor de molen en zorgen hopelijk voor de juiste getallen. Er zullen 4 ronden gespeeld worden, waar per ronde drie prijzen te winnen vallen. Tussendoor zijn er met verschillende opdrachten nog andere leuke prijzen te winnen. Meld je aan voor deze avond door hier je kaart(en) te bestellen. Je kunt met net zoveel kaarten meespelen als je wilt. Zorg er wel voor dat je Microsoft Teams op je laptop/computer download.

Wat is er leuker om straks heel Eemnes aan de bingo te zien. De opbrengst gaat natuurlijk naar de kansarme Armeense kinderen die we hopelijk weer zo snel mogelijk een vakantie in Nederland kunnen aanbieden.

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Wil je op de hoogte blijven van de acties van Pax kinderhulp Eemnes? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang ongeveer één keer per maand de nieuwsbrief per mail.