LOTERIJ NAGELSTUDIO

LOTERIJ VAN NAGELSTUDIO LEEUWARDEN VOOR PAX KINDERHULP EEMNES

Onderstaand is geschreven door Jelena (tolk van Pax Kinderhulp Eemnes)

Armenië is op dit moment in oorlog tegen Azerbeidzjan die gesteund wordt door Turkije. Toen ik het met mijn bazin hierover had, vond ze dit zo erg dat ze besloot zelf ook te doneren aan het Armeniëfonds.

De volgende dag kwam ze hierop terug. Ze vond dat wij meer konden doen voor Armenië dan alleen een eenmalige donatie. Begin maart, tijdens de lockdown moest onze nagelsalon in Leeuwarden dicht. Hiermee kwam er geen geld meer binnen maar gingen de uitgaven wel door. Mijn idee was toen om een loterij te organiseren. Klanten konden dan een lootje kopen in de hoop hiermee iets te winnen. Eén van de prijzen was bijvoorbeeld een gratis gellak behandeling! De opbrengsten van deze loterij werden dan gebruikt om de vaste lasten van de salon te dekken tijdens onze sluiting. Hierdoor ontstond dan ook het idee om weer zo’n loterij te organiseren waarvan de opbrengst gaat naar een goed doel dat zich inzet voor het welzijn van Armenië!

Ik als tolk bij de Pax kon natuurlijk geen beter goed doel bedenken dan Pax kinderhulp Eemnes! Na akkoord van mijn bazin begonnen de voorbereidingen van de loterij.

Voor de prijzen van deze loterij is mijn bazin langs lokale ondernemers in Leeuwarden gegaan om te vertellen wat wij doen, waarvoor wij dit doen en of zij wellicht ook een prijsje willen sponsoren. Mijn ouders geven natuurlijk ook allerlei prijzen weg uit de woonwinkel!

Zo hebben wij heel veel leuke prijzen weten binnen te halen waaronder: gellak behandelingen, cadeau-artikelen, kaarsen, kerstballen, kerstboompjes, sieraden, tassen, vazen, een lunch, haarverzorging en als hoofdprijs een gloednieuwe fiets!

Inmiddels heeft de loterij plaatsgevonden en zijn de prijzen uitgereikt. Deze loterij heeft maar liefst 785 euro opgebracht voor Pax Kinderhulp Eemnes. Een zeer mooi resultaat. 

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Wil je op de hoogte blijven van de acties van Pax kinderhulp Eemnes? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang ongeveer één keer per maand de nieuwsbrief per mail.