JUBILEUM BADEENDJES ACTIE

JUBILEUM PAX KINDERHULP

Al 60 jaar zet Pax kinderhulp zich in voor kwetsbare kinderen. Deze kinderen krijgen een vakantie aangeboden bij Nederlandse gezinnen of worden in een groepsaccommodatie ondergebracht. De verschillende werkgroepen ontfermen zich over kinderen uit diverse landen, zoals kinderen uit Berlijn, uit Polen, Bosnië en zelfs Irak. De Eemnesser afdeling van Pax kinderhulp haalt om het jaar zo’n 25 kinderen uit het Armeense Stepanavan. Door de Corona pandemie is dit de laatste twee jaar op een laag pitje gekomen, maar hopelijk kunnen ze volgend jaar toch weer een groep kinderen verwelkomen.

Om dit jubileum jaar niet onopgemerkt voorbij te laten gaan is er een gezamenlijk programma georganiseerd. Op zaterdag 18 juni a.s. komen de diverse werkgroepen naar Eemnes om terug te kijken op deze 60 jaar.

BADEENDEN RACE

De opening van het programma zal op ludieke wijze plaatsvinden. Alle werkgroepen zullen om 16uur bij de Eemnesser vaart verschijnen om een grote partij badeendjes te water te laten. De Eemnesser afdeling van Pax kinderhulp haalt geld op voor Armeense kinderen.

De badeendjes kosten € 5, – per stuk en zijn genummerd. Door enkele werkgroepleden worden de badeendjes al zwemmend over de finish gebracht. De lijst met nummers en namen is aanwezig tijdens de wedstrijd. De winnaar van het snelste badeendje zal getrakteerd worden op een originele Armeense bbq voor maximaal 10 personen. Verder zijn er “Polderbeeld” boeken en een aantal tuinornamenten te winnen.

Uiteraard bent U van harte uitgenodigd om zaterdag 18 juni a.s. uw badeendjes aan te moedigen.

Kom om 16u naar de Eemnesser Vaartsteeg en kijk of uw eendje de rest te snel af is en niets gewonnen; niet getreurd. U hebt in ieder geval een goed doel ondersteund. 

KLIK HIER OM U IN TE SCHRIJVEN VOOR UW BADEENDJE(S)

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Wil je op de hoogte blijven van de acties van Pax kinderhulp Eemnes? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang ongeveer één keer per maand de nieuwsbrief per mail.