VADERDAG ACTIE

UNIEK VADERDAG-CADEAU

Het is voor veel gezinnen een jaarlijks dilemma. Wat geven we pa voor Vaderdag. De drogisterijen liggen vol met mannenluchtjes. Doe-het-zelf zaken prijzen de meest handige gereedschappen aan en in de slijterij weten ze ook wel iets voor vader te slijten. Pax kinderhulp Eemnes en TFC maken het dit jaar wel heel makkelijk een uniek cadeau te scoren. Net als met de Cookie drive-in, hebben deze Eemnesser werkgroepen een grote partij lekkernijen te koop. Ditmaal bosbessen muffins en walnoot- chocolate brownies.

Wederom voor het goede doel, gratis beschikbaar gesteld door een Amerikaanse producent van bakproducten. Deze koeken zijn online te bestellen en zullen zaterdag 19 juni, de dag vóór Vaderdag, in de ochtend voor 11 uur thuisbezorgd worden.

De opbrengst van deze actie is deze keer niet bestemd voor de Armeense kinderen, maar zal deels naar de TFC gaan en deels worden aangewend om tijdens de zomervakantie een gezellige en sportieve dag voor de thuisblijvende kinderen uit Eemnes en omstreken te organiseren. Een extra stimulans dus om deze lekkernijen te bestellen.

Zowel de muffins als Brownies gaan per 4 stuks en kosten € 4,- per zak. Bestel in onze online shop royaal deze koeken onder het mom van; “4 voor € 4,- voor een dag speelplezier” heeft U een uniek en heerlijk Vaderdag cadeau.

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Wil je op de hoogte blijven van de acties van Pax kinderhulp Eemnes? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang ongeveer één keer per maand de nieuwsbrief per mail.